mobila bucatarie, mobila la comanda Bucuresti sector 1 2 3 4 5 6 


Sunati acum!

 

RDS fix:  021.642.76.21

Mobil: 0726.234.342

 

 

 

 

Tendinţele anului 2011

Tendinţele anului 2011 Tendinţele anului 2011 Tendinţele anului 2011

Întrebându-ne ce culori "se poartă" sau care este "must-have"-ul momentului, nu facem decât să deschidem un sipet fermecat. Pentru anul 2011, la târgurile internaţionale de design, specialiştii în domeniu au prezentat o arie cromatică extraordinar de largă.

 

De la culorile alese pentru finisajele interioare (pereţi, pardoseli, tavane) şi exterioare până la mobilier şi decoraţiuni, 2011 este anul în care ni se sugerează să privim cu încredere spre viitor încercând să exploatăm ideile unei lumi ideale pline de armonie şi curajos colorată.

 

În acelaşi timp aceştia ne arată un contrast extrem între două atitudini: o abordare conservatoare şi controlată în opoziţie cu o viziune puternic influenţată de gânduri futuriste şi realităţi virtuale.

 

În timp ce prima categorie de designeri prezintă produse clasice, cu un puternic "parfum arhaic", lăsând să se întrevadă patina timpului şi istoria, ceilalţi se lansează parcă direct pe orbită , într-o curajoasă călătorie în viitor, aducând consumatorilor produse cu totul desprinse dintr-un S.F.


"Trendy" nu a fost niciodată până acum atât de plin de "trecut".

 

O ladă de zestre a bunicii recondiţionată şi poate accesorizată cu balamale şi zăvor de cupru, un candelabru cu ciucuri de cristal din perioada antebelică, un divan din anii '20 şi nişte draperii grele de pluş sau catifea cu canafi de mătase, pot decora un interior ai cărui pereţi sunt spectaculos zugrăviţi în culori "prăfuite" ce poartă patina timpului.

 

Gama cromatică poate pleca de la nuanţe de perlă, şerbet de trandafiri şi rozuri,lila-uri şi bleu-uri fondante, până la verde de iederă şi brunuri desaturate. Vorbim despre un "mozaic al culorilor şi bunului gust".

 

În opoziţie poate, culorile electrice, puternic saturate şi cele cu textură metalică sau nonculorile ne deschid o lume a viitorului, a tehnologiei şi a formelor minimaliste.

 

Spaţii luminoase, cu puţin mobilier şi acela desprins parcă de pe o navă intergalactică, sunt susţinute cromatic de la alb-uri electrice şi uşor metalizate, griuri perlate până la culorile vii ale unei lămâi bine coapte sau lila-uri aproape fluorescente, roşu aprins sau verde praz, toate scăldate în lumina dată de becurile ecologice şi de spoturi cu halogen.

Vorbim aici despre foarte multe puncte (surse) de lumină, reflexii metalice şi accente de texturi niciodată până acum folosite în designul interior.

 

Noile direcţii pentru roşul extinctoarelor sau roşul Ferrari, culoarea care are cea mai mare atracţie vizuală, reflexiile glamour ale bronzului sau cuprului, accentele de culori distorsionate de suprafeţe de oglindă cu ape, toate acestea şi nu numai pot crea ambianţe stilate şi luxoase, dar cu siguranţă extrem de temerare.

 

În anul ce urmează, ceea ce e important este poziţia în care vă aflaţi, felul în care simţiţi şi evident bugetul pe care îl aveţi la dispoziţie pentru reamenajarea casei.

 

Toate astea şi nu numai vă vor influenţa decizia, fie că optaţi pentru o amenajare arhaică, inspirată poate din filmele lui Luis Bunuel , fie că vă lăsaţi inspiraţi de o lume în care nu mai există sfârşit, ca cea prezentată de Jens Lien în "Omul problemă".

 

Cristina Barbu

http://savanaculoare.ro/consulta-specialistul/cristina-barbu/tendintele-anului-2011.html
Sfaturi pentru a face dormitorul un loc mai bun de dormit

Sfaturi pentru a face dormitorul un loc mai bun de dormit


Mici trucuri, pe care le puteţi aplica cu uşurinţă în orice casă, vă pot transforma căminul într-unul de vis.   Dormitorul este poate cea mai importantă cameră din locuinţă, oferindu-vă ultima imagine pe care o vedeţi înainte să adormiţi, dar şi prima atunci când vă treziţi. De aceea este important pentru un somn ...


citeste mai departe »

Design interior - trenduri si culori 2012

Design interior - trenduri si culori 2012


Ultimul trend in materie de design interior si mobilier este sa fii sustainable, eco, sau green, iar asta va fi la moda intotdeauna. Pentru ca in curand se schimba anul, specialistii, cei care fac prognozele pentru trendurile urmatoare, ne aduc si noua ultimele tendinte pentru 2012. Anul 2012 aduce cu el idei vechi reabilitate, ...


citeste mai departe »

Dressingul, un vis devenit realitate

Dressingul, un vis devenit realitate


  Dressing - ul a devenit visul oricarei femei. Pornind de la charismatica Carrie Bradshaw, aceasta piesa de mobilier a devenit simbolul unei femei fashion addicted si emancipate. Insa, dincolo de rationamentele de simbolistica, aceasta piesa de mobilier a devenit indispensabila in orice casa.   Femeile si barbatii, deopotriva, isi schimba garderoba perioadic sau si-o improspateaza odata cu fiecare ...


citeste mai departe »Va rugam verificati preturile in avans.

Mobila Casa: Mobila bucatarie Coltar bucatarie Mobilier lucios de bucatarie Mobila bucatarie MDF Mobila dormitor Mobila living Camera copii Mobila tineret Dulap usi glisante Usi glisante Dressing Dulap cu usi simple Mobila hol Mobila baie
Mobilier Birou: Mobila birou Birou managerial Birou operational Dulap birou Bibliorafturi birou Rollbox Mobila receptie Masa consiliu Bucatarii de birou
Mobila La Comanda: Mobilier gradinite Mobila scoala Mobilier magazine Mobila spatii comerciale Vestiare Mobila cabinete medicale Mobilier farmaceutic Mobila laborator Mobila pensiune Mobila hotel
Mobila de Serie: Mobila de Birou
Amenajari Interioare: Amenajari interioare
Montaj si Transport Mobila: Montaj mobila Transport mobila
Relocari Firme: Relocari mobilier
Gauri Hota Bucuresti: Gaura hota
mobila bucatarie, mobila la comanda Bucuresti sector 1 2 3 4 5 6