mobila bucatarie, mobila la comanda Bucuresti sector 1 2 3 4 5 6 


Sunati acum!

 

RDS fix:  021.642.76.21

Mobil: 0726.234.342

 

 

 

 

Sfaturi pentru a face dormitorul un loc mai bun de dormit

Sfaturi pentru a face dormitorul un loc mai bun de dormit

Mici trucuri, pe care le puteţi aplica cu uşurinţă în orice casă, vă pot transforma căminul într-unul de vis.

 

Dormitorul este poate cea mai importantă cameră din locuinţă, oferindu-vă ultima imagine pe care o vedeţi înainte să adormiţi, dar şi prima atunci când vă treziţi. De aceea este important pentru un somn liniştitor sau pentru o zi bună la serviciu ca patul să fie amplasat într-o cameră care să vă ajute să relaxaţi.

 

Un rol important în menţinerea prospeţimii tenului îl revine chiar somnului şi asta pentru că în timpul nopţii pielea se regenerează. În timpul somnului ni se cicatrizează rănile, iar fracturile se vindecă. Sutele de mii de miliarde de celule ale corpului uman sunt reînnoite în totalitate, în timpul somnului, la fiecare 7 ani. De aceea amenajarea dormitorului ar trebui să se facă cu mare grijă, ţinând cont că locul în care ne odihnim ajută la reglarea multor procese importante pentru viaţa de zi cu zi.

 

Specialiştii, după studii derulate pe parcursul unor lungi perioade de timp, au ajuns la o listă de 8 sfaturi de care oricine ar trebui să ţină cont la amenajarea dormitorului:

  1. Mutaţi televizorul din dormitor în camera de recreere sau în sufragerie.Vizionarea acestuia în pat nu este bun pentru somn.
  2. Mutaţi calculatorul sau laptopul în altă cameră sau plasati-l într-un colţ al dormitorului. Astfel scăpaţi de stresul şi grijile de la serviciu şi vă puteţi relaxa, fără să fiţi tentaţi să mai continuaţi din treburi atunci când v-aţi aşezat în pas şi brusc vă reamintiţi de o restanţă.
  3. Zugrăviţi dormitorul în culori calde. Evitaţi culorile ţipătoare şi foarte luminoase. Vă agită, în loc să vă relaxeze.
  4. Camera trebuie să nu fie plasată lângă altele mai zgomotoase. Majoritatea caselor nu sunt izolate fonic şi zgomotele vă pot trezi.
  5. Folosiţi jaluzele chiar dacă afară nu este soare. În cameră poate intra lumină, astfel deranjând somnul. În dormitor trebuie să fie cât mai puţină lumină, mai ales pentru cei care trebuie să doarmă în timpul zilei.
  6. Fiţi siguri că uşile şi ferestrele sunt bine închise. Curentul, zgomotele de afară, insectele, sunt doar câteva dintre elementele care v-ar putea strica somnul.
  7. Folosiţi un purificator pentru aer. Aerul foarte uscat poate întrerupe somnul.
  8. Organizaţi hainele în şifonier. Dezordinea din cameră stresează şi onoseşte mintea. Nu este uşor să adormiţi cu ochii pe pantofii şi hainele aruncate prin cameră. Dormiţi mai bine stiind că totul este la locul său.

Sursa: http://lifestyle.theblog.ro



Sfaturi utile pentru montaj si transport mobilier

Sfaturi utile pentru montaj si transport mobilier


   Pentru montajul mobilierului, ideal ar fi sa apelati la un specialist in domeniu. Daca totusi doriti sa montati Dvs mobilierul achizitionat aveti grija ca acesta sa vina la pachet cu instructiunile corespunzatoare. Asigurati-va ca aveti toate ustensilele de care aveti nevoie, manusi pentru a nu va rani si multa inspiratie.      ...


citeste mai departe »

Tendinţele anului 2011

Tendinţele anului 2011


Întrebându-ne ce culori "se poartă" sau care este "must-have"-ul momentului, nu facem decât să deschidem un sipet fermecat. Pentru anul 2011, la târgurile internaţionale de design, specialiştii în domeniu au prezentat o arie cromatică extraordinar de largă.   De la culorile alese pentru finisajele interioare (pereţi, pardoseli, tavane) şi exterioare până la mobilier ...


citeste mai departe »

Diferente intre mobilierul din PAL si cel din MDF

Diferente intre mobilierul din PAL si cel din MDF


De cele mai multe ori acordam o mare atentie aspectului unui mobilier, esteticului si mai putin ne intereseaza din ce este confectionat acesta, din PAL mat sau lucios, MDF simplus, vopsit sau infoliat, ce durabilitate au materialele in timp, cum se comporta si care este garantia lor.   Placa aglomerata lemnoasa - ...


citeste mai departe »



Va rugam verificati preturile in avans.

Mobila Casa: Mobila bucatarie Coltar bucatarie Mobilier lucios de bucatarie Mobila bucatarie MDF Mobila dormitor Mobila living Camera copii Mobila tineret Dulap usi glisante Usi glisante Dressing Dulap cu usi simple Mobila hol Mobila baie
Mobilier Birou: Mobila birou Birou managerial Birou operational Dulap birou Bibliorafturi birou Rollbox Mobila receptie Masa consiliu Bucatarii de birou
Mobila La Comanda: Mobilier gradinite Mobila scoala Mobilier magazine Mobila spatii comerciale Vestiare Mobila cabinete medicale Mobilier farmaceutic Mobila laborator Mobila pensiune Mobila hotel
Mobila de Serie: Mobila de Birou
Amenajari Interioare: Amenajari interioare
Montaj si Transport Mobila: Montaj mobila Transport mobila
Relocari Firme: Relocari mobilier
Gauri Hota Bucuresti: Gaura hota
mobila bucatarie, mobila la comanda Bucuresti sector 1 2 3 4 5 6