mobila bucatarie, mobila la comanda Bucuresti sector 1 2 3 4 5 6 


Sunati acum!

 

RDS fix:  031.425.07.70

Mobil:     0726.234.342

 

 

 

 

Cum comand?

Intrebari frecvente Etapele lansarii unei comenzi

 

 

1.Contactati telefonic sau prin e-mail un reprezentant pentru a solicita o programare pentru masuratori, schite, consultanta.

2.Dupa ce se realizeaza schita se comunica clientului oferta de pret.

3.Se achita un avans de 50 % din valoarea comenzii.

4.Comanda se da in lucru (executie de la 7 - 21 de zile, in functie de complexitatea comenzii).

5.La termenul stabilit de ambele parti se trasporta mobilierul, se realizeaza montajul (acestea din urma GRATUIT) si se achita restul contravalorii comenzii. Va asteptam pentru a va onora comanda !Cum comand?

 

Pentru a comanda produsele alese aveti doua optiuni:


1. Comanda telefonica la 0726.234.342 (Vodafone); 031.432.68.84 (RDS fix) unde reprezentantii nostri va stau la dispozitie pentru informatii si detalii suplimentare;


2. Comanda online urmand pasii indicati:
    • via e-mail: office[at]mmobila.ro - [at] se va inlocui cu @
    • sau completand formularul de mai josCum platesc?

 

Plata mobilierului comandat se va face in doua transe, in prima transa se va achita un avans de 50 % din valoarea totala a lucrarii, iar a doua transa va fi achitata la finalizarea lucrarii, respectiv la montaj prin:


    • Transfer bancar
Datele firmei, contul si sucursala bancii fiind stipulate in contractul incheiat dintre parti.
Pentru livrare va fi necesara confirmarea platii via e-mail.


    • Cash
In momentul efectuarii masuratorilor si a schitelor mobilierului se va achita avansul (50 % din suma totala a mobilierului), iar restul contravalorii mobilierului achizitionat se va achita la sfarsitul lucrarii, respectiv sfarsitul montajului. Pentru sumele incasate fiecare client va primi factura fiscala si chitanta in conformitate cu datele furnizate.


    • NOU! Mobila in rate

Mobilier in rate cu EuroLines (maxim 6 rate cu pret de vanzare fara dobanda!). Mai multe detalii la reprezentantii nostri.Pret mobila

 

    Producem mobilier la comanda. Imaginile afisate pe site sunt cu titlu informativ si pentru a va inspira in diverse amenajari interioara.

 

    Pretul pentru fiecare mobilier este deasemena cu titlu informativ, preturile se calculeaza in functie de dimensiunile pe care le prezinta clientul sau in functie de spatiul ce se doreste a fi mobilat.

 

    Pentru mai multe intrebari sau pentru o claculatie de pret va rugam sa contactati unul dintre reprezentantii m mobila .ro ! Sunati acum pentru preturi mici si mobila ieftina !GRATUIT !!!

 

    GRATUIT oferim clientilor nostri servicii de consultanta, proiecatre 3D, montaj si transport (in Bucuresti si imprejurimile acestuia; pentru alte localitati se percep anumite taxe doar pentru transport).

 

    Va asteptam pentru a va onora comanda ! Sunati acum !


Va rugam verificati preturile in avans.

Mobila Casa: Mobila bucatarie Coltar bucatarie Mobilier lucios de bucatarie Mobila bucatarie MDF Mobila dormitor Mobila living Camera copii Mobila tineret Dulap usi glisante Usi glisante Dressing Dulap cu usi simple Mobila hol Mobila baie
Mobilier Birou: Mobila birou Birou managerial Birou operational Dulap birou Bibliorafturi birou Rollbox Mobila receptie Masa consiliu Bucatarii de birou
Mobila La Comanda: Mobilier gradinite Mobila scoala Mobilier magazine Mobila spatii comerciale Vestiare Mobila cabinete medicale Mobilier farmaceutic Mobila laborator Mobila pensiune Mobila hotel
Mobila de Serie: Mobila de Birou
Amenajari Interioare: Amenajari interioare
Montaj si Transport Mobila: Montaj mobila Transport mobila
Relocari Firme: Relocari mobilier
Gauri Hota Bucuresti: Gaura hota
mobila bucatarie, mobila la comanda Bucuresti sector 1 2 3 4 5 6