mobila bucatarie, mobila la comanda Bucuresti sector 1 2 3 4 5 6 


Sunati acum!

 

RDS fix:  031.425.07.70

Mobil:     0726.234.342

 

 

 

 

Culori Pal Mobila

Culori Pal Mobila Culori Pal Mobila Culori Pal Mobila Culori Pal Mobila Culori Pal Mobila
Materialele din care se executa mobilierul la comanda sunt urmatoarele:

 

  • PAL melaminat - lucios sau termopal diferite grosimi si diverse nuante de culori. Producatori Losan, Egger, Kronospan si Interspan acoperind majoritatea nuantelor.
  • MDF simplu - mat sau lucios, laminat si vopsit. MDF placa lucios sau mat (se taie din foi gata laminate la presiuni si temperaturi ridicate , aici se aplica pe margini cant ABS -plasitc dur de 2mm grosime). MDF laminat (se aplica pe materialul de baza o folie de plastic in vid si la presiune ridicata inclusiv pe canturi). MDF vopsit (se aplica straturi de vopsea lucioasa sau mata pe materialul de baza incalzit in prealabil si se usuca in cuptor). 

Nota: Diferentele dintre PAL si MDF le gasiti la pagina "Articole" in articolul "Diferente intre mobilierul din PAL si cel din MDF"

  • Sticla clara, sablata, vopsita, securizata
  • Plexiglas
  • Oglinzi simple, fumurii si partial sablate.

 

Profile din aluminiu pentru usi glisante sau dulapuri cu usi glisante

 

        Profilele pentru usile glisante sau dulapurile cu usi glisante sunt dintr-un aluminiu dur. Acesta in timpul fabricarii este supus unui procedeu de finisare realizat cu ajutorul unor prese hidraulice ce duc la rigidizarea materialului pentru a conferi o rezistenta indelungata in timp, apoi se trateaza cu solventi chimici ce au rolul de a proteja aluminiul impotriva zgarieturilor.

 

Nota: Imaginile din dreapta sunt asezate in ordinea expunerii informatiilor despre materialele din care se executa mobilierul la comanda. Incepand de sus in jos in partea dreapta avem imaginea Nr. 1 ce reprezinta gama de culori pentru PAL-ul melaminat, imaginea Nr. 2 - culori pentru termopal, sau MDF, a 3-a si a 4-a imagine - va pun la dispozitie o gama variata de culori pentru geamurile vopsite, iar imaginea cu Nr. 5 reprezinta nuantele pentru profilele din aluminiu pentru usile glisante si dulapurile cu usi glisante.

 

Culorile nu redau intocmai realitatea, tocmai din acest motiv pentru masuratori, proiectare si alegere finisaje un reprezentant m mobila .ro se deplaseaza la Dvs cu cataloage de culori pentru PAL sau MDF, accesorii etc.

 

In speranta unei frumoase colaborari va zicem

La buna vedere !

 
Va rugam verificati preturile in avans.

Mobila Casa: Mobila bucatarie Coltar bucatarie Mobilier lucios de bucatarie Mobila bucatarie MDF Mobila dormitor Mobila living Camera copii Mobila tineret Dulap usi glisante Usi glisante Dressing Dulap cu usi simple Mobila hol Mobila baie
Mobilier Birou: Mobila birou Birou managerial Birou operational Dulap birou Bibliorafturi birou Rollbox Mobila receptie Masa consiliu Bucatarii de birou
Mobila La Comanda: Mobilier gradinite Mobila scoala Mobilier magazine Mobila spatii comerciale Vestiare Mobila cabinete medicale Mobilier farmaceutic Mobila laborator Mobila pensiune Mobila hotel
Mobila de Serie: Mobila de Birou
Amenajari Interioare: Amenajari interioare
Montaj si Transport Mobila: Montaj mobila Transport mobila
Relocari Firme: Relocari mobilier
Gauri Hota Bucuresti: Gaura hota
mobila bucatarie, mobila la comanda Bucuresti sector 1 2 3 4 5 6